Ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ

Hallinnon tutkimuksen päivien ilmoittautumisaika on päättynyt 8.11.2016.

Mahdollisesta jälki-ilmoittautumismahdollisuudesta voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta: minna.hoffren(at)uef.fi

 

Osallistumismaksu maksetaan viimeistään 8.11.2016 Hallinnon Tutkimuksen Seura ry:n tilille:
IBAN: FI0580001200855048
BIC: DABAFIHH (Danske Bank)
Viitenumero 6224

Maksun kohdistamiseksi oikealle henkilölle on tärkeää lisätä viestikenttään osallistujan nimi (mikäli maksaja on organisaatio tai eri henkilö kuin osallistuja). Jos viesti sulkee pois viitenumeron käyttämisen, viitenumeron voi jättää pois. Ilmoitathan konferenssikoordinaattorille sähköpostitse mikäli organisaatiosi maksaa osallistumismaksun.  

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksia on mahdollista tehdä 8.11.2016 asti. Jos peruutus tehdään tuon ajankohdan jälkeen, osallistumismaksua ei palauteta.

 

Osallistumismaksu

Hallinnon Tutkimuksen Seuran varsinaiset jäsenet

35 €

Perustutkinto-opiskelijat (Ei jatko-opiskelijat)

0 €

Muut kuin Hallinnon Tutkimuksen Seuran jäsenet

50 €

Maksu sisältää osallistumisen päiville, seminaarissa jaettavan materiaalin ja ohjelmaan kuuluvan kahvitarjoilun. Illalliskortti on omakustanteinen ja sen hinta on 39 €.

Myös työryhmäpaperin esittäjät maksavat osallistumismaksun. Päivien esiintyjien sekä työryhmien vetäjien ei sen sijaan tarvitse maksaa osallistumismaksua.

Kuitti maksetusta osallistumismaksusta tai opiskelijakortti on esitettävä ilmoittautuessa.

 

Majoitus
Hallinnon tutkimuksen päivien osallistujat huolehtivat itse hotellivarauksista. Osallistujia varten on varattu kiintiöitä Kuopion hotelleista. Tiedot hotelleista löytyvät kohdasta majoittuminen.

 

Jäsenyys
Voit halutessasi liittyä myös Hallinnon Tutkimuksen Seura ry:n jäseneksi täyttämällä lomakkeen seuran internet-sivuilla kohdassa “Jäsenyys”.  Seuran vuoden 2016 jäsenmaksut ovat seuraavat:

Henkilöjäsenmaksu 38 €, opiskelijajäsenmaksu 18 €, yhteisöjäsenmaksu 100 €. Jäsenmaksu sisältää Hallinnon Tutkimus -lehden vuosikerran.